Ongelukkig? Iets veranderen in je leven? Dat ene doel bereiken? ...

Contact

Voor meer informatie of een afspraak kan u mij bij voorkeur via mail contacteren.
Indien u telefonisch contact opneemt, spreek dan zeker een boodschap in. Ik bel zo snel mogelijk terug.


Sophie Moernaut
GSM: 0486/54.27.17
info@sophiemoernaut.be

Steenweg op Aalst 145
1745 Opwijk


Algemene Voorwaarden

Betaling gebeurt ter plaatse in contant geld, want er is geen betaalterminal aanwezig.

Gelieve het uur van de afspraak zo goed mogelijk te respecteren. In Opwijk is geen wachtzaal aanwezig, dus gelieve bij voortijdige aankomst even in uw wagen te wachten. Aangezien ik een lopende sessie niet kan onderbreken, gelieve niet te bellen of aan te kloppen.

Het kan iedereen wel eens overkomen dat een afspraak moet geannuleerd of verplaatst worden, maar gelieve zo snel mogelijk op voorhand te verwittigen indien u de afspraak niet kan nakomen. Als u minder dan 48u op voorhand verwittigd, is het voor mij zo goed als onmogelijk om de vrijgekomen tijd nog door te geven aan iemand anders. Kosteloos afzeggen kan tot 24u voor de afspraak. Indien dit niet gebeurt, kan er een volledige sessie aangerekend worden. Bij het niet komen opdagen zonder verwittiging, zal een volledige sessie aangerekend worden. Het is een kwestie van wederzijds respect om op zijn minst te verwittigen. Annuleren kan via e-mail, telefonisch of per SMS. U krijgt steeds een bevestiging van mij terug.

Overigens wil ik benadrukken dat ik geen arts of psychiater ben. Ik stel dus geen medische diagnoses en ik schrijf geen geneesmiddelen voor. Ik verbind mij ertoe om al mijn kennis en ervaring te gebruiken om u zo goed mogelijk te helpen voor het gestelde probleem . Als hypnotherapeut zal ik gebruik maken van bekende, gedocumenteerde en aanvaarde methodes om u in een goede staat van hypnose te brengen. Geen enkele therapie biedt echter garanties. Niet iedereen reageert hetzelfde op therapie, net zomin als op medicatie. Geen enkele therapeut is in de mogelijkheid om het eindresultaat te garanderen: geen enkele arts, psychiater, psycholoog of hypnotherapeut kan een garantie geven. Ik kan enkel garanderen dat ik mijn uiterste best zal doen om u te helpen. Een deel van het werk ligt ook bij uzelf. Therapie is namelijk een samenwerking tussen cliënt en therapeut. Het is dus duidelijk dat het resultaat afhankelijk is van de motivatie, toewijding en inspanning van de cliënt. Daarom is in het geval van betwisting (ontevredenheid over gebruikte methoden of resultaten), verhaal niet mogelijk. Ook al doe ik mijn werk correct, dan nog hangt succes ook af van het feit dat u de gegeven suggesties aanvaardt en eventuele huiswerkopdrachten uitvoert. Zoals ook eerder werd uitgelegd kan hypnose nooit tegen uw vrije wil ingaan dus kan er geen sprake zijn van enige schade en dus ook niet van schadevergoeding of terugbetaling.

Het maken van een afspraak betekent automatisch aanvaarding van deze algemene voorwaarden.