Ongelukkig? Iets veranderen in je leven? Dat ene doel bereiken? ...

Over Sophie

foto van Sophie

Reeds in de lagere school had ik een bijzondere interesse voor alles wat met mensen en hun gedachten, gedragingen en gevoelens te maken had. Ik was toen al vastberaden om psycholoog te worden. Na mijn middelbare studies heb ik dan ook voluit voor een universitaire opleiding psychologie gekozen.

Toch miste ik iets tijdens mijn studie, namelijk een krachtige techniek waar je sneller en makkelijker resultaten mee kan boeken. Ik had al gehoord van hypnose en dat boeide mij enorm, maar toen was er nog niet zoveel informatie beschikbaar als nu. In het derde jaar van mijn opleiding kreeg ik last van inslaapproblemen tijdens de examens en wou ik een alternatief voor slaapmedicatie. Zo heeft hypnose dan mijn pad gekruist en de nachten erop sliep ik als een roos. En nog steeds heb ik geen noemenswaardige problemen meer met in slaap te vallen. Daardoor was ik helemaal overtuigd om dezelfde ervaring te kunnen doorgeven aan andere mensen.

In 2014 vond ik een opleiding op mijn maat en behaalde ik het diploma van hypnotherapeut. Sindsdien blijf ik me regelmatig bijscholen zodat ik steeds op de hoogte ben van de meest recente en meest efficiƫnte technieken.

Zoals ik in mijn voorwoord zei vind ik hypnose een krachtig hulpmiddel en aanvulling op de reeds bestaande tradionele manier waarop men vandaag aan psychologische hulpverlening doet. Dus u kan voor beiden bij mij terecht.