Ongelukkig? Iets veranderen in je leven? Dat ene doel bereiken? ...

Tarieven

Gesprekstherapie

Een sessie duurt 60 minuten en kost 60 euro. Het aantal sessies en de frequentie ervan zijn steeds vrijblijvend en bespreekbaar.

Hypnosesessie

Een sessie met hypnose duurt 60 minuten en kost 125 euro. Meestal volstaat 1 sessie, maar er is steeds oog voor nazorg. Af en toe is een bijkomende sessie nodig. Dit hangt af van mens tot mens.

Een sessie met directe hypnose verloopt kort en krachtig. Er is geen uitgebreide intake nodig, omdat alle informatie die daarmee verkregen wordt afkomstig is vanuit het bewuste niveau. Met hypnose werk ik met het onderbewustzijn.
Indien u liever eerst wat op verhaal komt of graag extra duiding geeft bij de aanmeldingsklachten dan raad ik u aan om eerst een sessie met gesprek te vragen. Eventueel kan u ook op voorhand een sessie van 90 minuten aanvragen (kostprijs 155 euro). Gelieve dit bij het maken van de afspraak te vermelden.

Combinatietherapie

Indien u behoefte heeft aan meer opvolging of aan verschillende zaken wil werken, kan u ook gesprekstherapie en hypnose combineren. Dan kan er na een eerste verkennend gesprek een behandelingsschema op maat uitgewerkt worden.